• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Višković o ubistvu Slaviše Krunića

Autor SRNA

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je da je ubistvo privrednika Slaviše Krunića gubitak za Republiku Srpsku, a prije svega za njegovu porodicu.

"Kao čovjek i premijer moram učiniti sve da do ovakvih i sličnih događaja ne dođe u narednom periodu, a ako treba i da izvršimo izmjenu određenih zakonskih rješenja s ciljem preventivnog djelovanja", rekao je Višković novinarima na Jahorini.

On je naglasio da se radi na rješavanju trostrukog ubistva koje se desilo sinoć u Glamočanima i dodao da, na osnovu informacija kojima raspolaže, postoje naznake da su određena lica, koja se dovode u vezu sa ubistvom, privedena.

"Samo sa privođenjem počinlaca ubistva i rješavanjem ovog slučaja, mi ćemo poslati poruka svim građanima i razjasniti o čemu je riječ", rekao je Višković, te dodao da će Vlada Republike Srpske i nadležni učiniti sve da se takvi i slični slučajevi ubuduće budu spriječeni.

On je izrazio nadu da će u toku današnjeg dana biti riješeno ubistvo vlasnika kompanija "Sektor sekjuriti", "Žitopeka", "Žitoprodukt", "Sektor ADS" i "Sektor ZOS" Slaviše Krunića.

Višković je izrazio nadu da će u toku dana biti riješeno ovo ubistvo i dodao da su na terenu bili i ministar unutrašnjih poslova Srpske Dragan Lukač i direktor Policije Darko Ćulum.

On je pojasnio da je još rano govoriti o motivima ubistva, naglasivši da je najtragičnije da su izgubljeni ljudski životi, te da je jedan privrednika sa značajnim privrednim kapacitetima.

Višković je izrazio saučešće porodicama nastradalih.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE