• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Nije u pitanju politika već plaćeno ubistvo"

Autor mondo.ba

Ubistvo Slaviše Krunića nema veze sa politikom, rekao je njegov otac danas u Banjaluci gdje je u toku komemoracija za nastradalog biznismena kao i za Žarka Pavlovića, člana obezbjeđenja, koji je poginuo zajedno s njim.

"Ostajemo da opravdamo Slavišin put. Ovdje nije u pitanju politika, ovdje je u pitanju plaćeno ubistvo. Izražavam nadu da će MUP za koji dan riješiti ubistvo", rekao je Drago Krunić, prenosi N1.

Komemoraciji prisustvuju gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, predsjednik SDS-a Vukota Govedarica, NDP-a Dragan Čavić, ministar bezbjednosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić, kao i direktor policije Republike Srpske Darko Ćulum.

"Našli smo dvije automatske puške i okvire, auto koje je korišteno u napadu. Za Ðukanovićem se traga, biće raspisana i međunarodna potjernica", kazao je Ćulum i dodao da postoje indicije za motive ubistva.

Sahrana Žarka Pavlovića, ubijenog pratioca Slaviše Krunića, biće obavljena u četvrtak u 15 sati u Palama, na groblju Bare.

Podsjetimo, Krunić i Pavlović ubijeni su u ponedjeljak uveče nedaleko od porodične kuće Krunića u Glamočanima kod Banjaluke.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE