• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Član Komšićeve stranke vikao ''Srbe na vrbe''

Autor SRNA

Član Glavnog odbora Demokratskog fronta Osman Sušić uzvikivao je "Srbe na vrbe!" uoči kvalifikacione fudbalske utakmice za Svjetsko prvenstvo između BiH i tadašnje Srbije i Crne Gora koja se igrala u oktobru 2004. godine.

Član Glavnog odbora Demokratskog fronta Osman Sušić uzvikivao je "Srbe na vrbe!" uoči kvalifikacione fudbalske utakmice za Svjetsko prvenstvo između BiH i tadašnje državne zajednice Srbija i Crna Gora koja se igrala u oktobru 2004. godine.

Na video-snimku, koji je nakon 15 godina procurio u javnost, vidi se kako se Sušić unosi u kameru i uzvikuje "Srbe na Vrbe", pa to još jednom ponavlja, prenose "Nezavisne novine".

Tridesetdevetogodišnji Sušić je rekao za "Nezavisne" da se ne sjeća ovih riječi koje, kako tvrdi, ne podržava.

On kaže da pretpostavlja da je bio na ovoj utakmici koje se ne sjeća dobro jer je prošlo mnogo godina, kao i da se ne sjeća ni da je uzvikivao riječi mržnje.

Sušić je naveo da nije ni gledao sporni snimak na kojoj uzvikuje riječi mržnje.

"Ne podržavam to uopšte. A da li sam to rekao, mislim da nisam", kaže Sušić, koji je i viši asistent na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu.

Prema podacima sa sajta Fakulteta političkih nauka u Sarajevu, Sušić je na Univerzitetu u Sarajevu stekao zvanje magistra nauka iz oblasti politologije i trenutno je doktorant na istraživačkom polju politologija.

Na sajtu Fakulteta navodi se da je Sušić saradnik je na predmetima istorija BiH, istorija jugoistočne Evrope, istorija ratova i genocida, studije holokausta i genocida.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE