• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slobodan Stanić: Šeranić ne poštuje struku, nije trebalo da skine masku

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Šef Odbora za zdravstvo SDS-a Slobodan Stanić saopštenjem reagovao na snimak jučerašnjeg sastanka, na kome je ministar Alen Šeranić skine masku na početku izlaganja, Nakon što mu je to sugerisao Milorad Dodik.

 Slobodan Stanić: Šeranić ne poštuje struku, nije trebalo da skine masku Izvor: SDS

"Skidanjem maske na raport Milorada Dodika na jučerašnjem skupu, ministar i epidemilolog Alen Šeranić je bacio pod noge i resor kojim upravlja i svoj sopstveni integritet. Ako hoćete da vas drugi poštuju najbolje bi bilo da poštujete sami sebe i svoju struku. Mladi ministar očigledno ne poštuje ni jedno ni drugo", istakao je u saopštenju Stanić.

„Šeranić je ponizio i struku i sopstveni integritet ljekara i ministra skidanjem maske na nagovor srpskog člana Predsjedništva BiH. Dobro je što se sve desilo pred očima javnosti jer je postalo jasno ko donosi sve odluke u kriznom štabu i koliko se struka tu poštuje i uvažava“, naglasio je Stanić.

Stanić kaže da je “jučerašnja predstava za javnost u Banjaluci nastavak humoreske u koju se pretvorio Republički krizni štab.”

„Ljudi koji sjede u kriznom štabu ne bave se svojim poslom već slijepo slušaju direktive srpskog člana Predsjedništva BiH koji je izgleda i epidemiolog i pedagog i farmaceut. Očekujemo ga uskoro i u kulinarskim emisijama kao nutricionistu jer će i u ručak početi da nam se miješa“, kazao je Stanić i poručio: „Kakva je zbunjujuća poruka poslata građanima koji bivaju kažnjeni sa 100 KM ako ne nose maske na otvorenom, time što je resorni ministar skinuo masku u zatvorenom prostoru“?

Možda će vas zanimati

Predsjednica Republike Srpske održala je juče sastanak sa zvaničnicima Republike Srpske, predstavnicima zdravstvenog sektora, nadležnih institucija i predstavnicima lokalnih zajednica povodom složene epidemiološke situacije u Republici Srpskoj.

Prilikom obraćanja za govornicom ministra zdravlja Alena Šeranića, član Predsjedništva BiH Milorad Dodik ministru je sugerisao da skine masku kako bi ga bolje razumjeli pošto je bio udaljen dva metra.

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Drazen

Seranic je Gospodin svoga posla i struke

Mile

Svakako, dobar mali slusa !

MONDO REPORTAŽE