• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izašle slike nove Nokije G21: Povoljan uređaj s HD+ ekranom i četiri kamere

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Prema posljednjim izvještajima trebalo bi da prodaja krene u februaru 2022. godine, i to prvo na području Indije, dok ostatak svijeta može da ga očekuje u maju.

 Izašle slike nove Nokije G21: Povoljan uređaj s HD+ ekranom i četiri kamere Izvor: Smart Life/ Twitter/ @Roland Quandt

Nasljednik telefona Nokia G20 stiže uskoro – u pitanju je model G21, koji privlači pažnju zbog, kako se tvrdi, solidnih osobina koje nudi po povoljnoj cijeni.

Prema poslejdnjim izvještajima trebalo bi da prodaja krene u februaru 2022. godine, i to prvo na području Indije, dok ostatak svijeta može da ga očekuje u maju.

Možda će vas zanimati

Budžetski Nokia telefon ima Unisoc T606 čipset, 4 GB RAM-a i 128 GB prostora za skladištenje, a tu je i slot za microSD karticu što znači da ugrađena memorija može da se povećava.

Stiže s 6,5-inčnim LCD displejom i HD+ rezolucijom, te zarezom koji omogućava da ekran ide sve do ivica (water drop notch), a tu su i tri kamere na zadnjoj strani – 48 MP + 8 MP + 2 MP, te selfie kamera od 8 MP.

Tvrdi se da ekran daje relativno dobru rezoluciju od 1600×720 piksela i odnos stranica 20:9, te da može da ponudi brzinu osvježavanja od 60 Hz. Telefon nudi niz mogućnosti za povezivanje, kao što su USB Type-C port, Beidou, GLONASS, GPS/A-GPS, NFC, Bluetooth, 4G LTE i Wi-Fi. Ima i 3,5 mm priključak za slušalice, a ceo sistem se napaja baterijom od 5050 mAh i podržan je operativnim sistemom Android 11.

Nokia G21 izgled
Izvor: Smart Life/ @QSQTechnology

Na Twitter nalogu @rquandt se nedavno pojavilo više rendera za predstojeći Nokia G21 model, pa su zainteresovani mogli da vide da stiže u tri boje – tamnozelenoj, svijetlozelenoj i tamnobraon, a video nudi još bolji pogled.

Kod nas bi mogao da stigne sredinom godine (model G20 je došao u julu 2021.), a procjenjuje se da će cijena biti oko 77 evra, mada to još nije potvrđeno.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS