• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mrkonjić i Ilić pregovaraju - kao da su u vladi

Lider NS Velimir Ilić i potpredsednik SPS Milutin Mrkonjić razgovarali su sa "partnerima" iz Španije o infrastrukturnim objektima.

 Mrkonjić i Ilić pregovaraju - kao da su u vladi Izvor: MONDO

Takođe, bilo je reči i o povoljnim kreditnim linijama za železnice koje bi trebalo da realizuje buduća vlada Srbije, prenela je Radiotelevizija Srbije navodeći da su razgovori vođeni u jednom beogradskom restoranu.

Kako je navedeno, Mrkonjić i Ilić u pregovorima o formiranju vlade zaduženi su za ekonomiju, odnosno za treći od pet principa o kojima su se te stranke usaglasile.

"Funkcije u budućoj vladi uopšte me ne interesuju, ali sigurno ću biti, da tako kažem, siva eminencija, pa i Velji ako bude ministar, da se ti projekti najzad realizuju jer je to jedini način da Srbija izađe iz krize", kazao je Mrkonjić za RTS.

On je rekao da nema potrebe da se u pregovore unosi nervoza, podsećajući da je prošla vlada formirana pet minuta pre isteka roka, odnosno nakon puna tri meseca pregovaranja.

"Mi smo tek na petom danu prvog meseca, treba imati strpljenja da završimo posao sigurno, i pre roka ćemo to uraditi, verujte mi", kazao je Mrkonjić.

Velimir Ilić je naveo da su pregovori u toku i da još ništa nije odlučeno, i dodao da će se "ovih dana valjda to i okončati".

"Ima još toga da se pregovara i ispregovara. Bitno je da Srbija dobije dobru vladu, a bogami ko je bude formirao, preuzeće veliku odgovornost", kazao je Ilić i dodao da oni žele da naprave proevropsku vladu.

(Beta)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE