• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prikupljeno 300.000 KM za oboljelu djecu

Predsjednik RS Milorad Dodik izjavio je da je do sada u humanitarnoj akciji "S ljubavlju hrabrim srcima", za djecu oboljelu od malignih bolesti, prikupljeno 300.000 KM.

 Prikupljeno 300.000 KM za oboljelu djecu Izvor: MONDO

"Humanitarna akcija `S ljubavlju hrabrim srcima` koju sam pokrenuo kao predsjednik RS, jeste pokušaj da se ne samo pomogne djeci oboljeloj od malignih oboljenja, nego i skrene pažnja javnosti na probleme sa kojima se suočavaju porodice oboljelih", rekao je Dodik, povodom 15. febrara, Međunarodnog dana djece oboljelih od raka.

On je istakao da je potrebno podići svijest cjelokupnog društva da bi bolje razumjeli teškoće sa kojima se djeca i njihovi roditelji susreću.

Dodik je najavio da će narednih dana početi i rekonstrukcija Hemato-onkološkog odjeljenja Kliničkog centra Banjaluka, da bi djeci oboljeloj od raka bilo obezbijeđeno kvalitetnije liječenje.

"I djeci i roditeljima potrebna je velika psihička i fizička snaga da bi se nosili da dijagnozom i problemima u tretmanu i liječenju. Ljubav, dobrotu i humanost moramo pokazati na djelu. Jedan od načina je i pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti koji se hrabro bore i zaslužuju podršku svih nas kao pojedinaca i društva u cjelini", rekao je Dodik.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE