• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Admiral Loklir pozdravio angažman OS BiH

Admiral Samjuel Loklir je pozdravio napredak reforme OS BiH i njihov veliki dioprinos u operacijama podrške miru u Aganistanu.

 Admiral Loklir pozdravio angažman OS BiH Izvor: MONDO

Načelnik Zajedničkog štaba Oružanih snaga BiH general-pukovnik Miladin Milojčić sa saradnicima sastao se sa komandantom Savezničke komande združenih snaga NATO-a iz Napulja admiralom Samjuelom Loklirom, koji je pozdravio napredak reforme OS BiH i njihov veliki dioprinos u operacijama podrške miru u Aganistanu.

Iz OS BiH saopšteno je da je Milojčić tokom jučerašnjeg sastanka informisao admirala Loklira o najznačajnijim rezultatima i aktivnostima u OS BiH, koje se prije svega odnose na izradu Pregleda odbrane, rješavanje pitanja pokretne i nepokretne imovine, učešće pripadnika OS BiH u operacijama podrške miru, podrške civilnim strukturama vlasti, tranzicije personala, podmlađivanja profesionalnog vojnog sastava kao i planova za narednu godinu.

On je posebno istakao odličnu saradnju između OS BiH i komande NATO štaba u Sarajevu i zahvalio se na 'odličnoj saradnji i svestranoj pomoći koju komanda iz Napulja pruža OS BiH".

Admiral Loklir čestitao je generalu Milojčiću na evidentnom napretku postignutom u procesu reforme OS BiH i zahvalio se na doprinosu koji OS BiH daju u operacijama podrške miru u Avganistanu.

On je naglasio da pomoć i podrška Savezničke komande združenih snaga iz Napulja ni u narednom periodu neće izostati i da su spremni da i dalje podrže razvoj OS BiH.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE