• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije, nije magija u pitanju: Stranka otkupila "telefon od žene s kojom je Pavlović bio u vezi"?

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Prijedor Saša Bursać rekao je danas da su članovi SDS-a "otkupili telefon od žene sa kojom je Dalibor Pavlović bio u vezi i na najgori mogući način zadrli u njegov privatni život".

 Dalibor Pavlović snimci i crna magija Izvor: Srna/Katarina Panić


Bursać je rekao da su u SNSD-u došli do dokumenata, a da za neke stvari imaju i svjedoke.

"Imam informaciju da se (predsjednik Gradskog odbora SDS-a Prijedor) Maja Dragojević-Stojić pohvalila partijskom šefu Mirku Šaroviću da su njeni ljudi, uz njenu saglasnost i koordinaciju otkupili telefon od Ane Jež, konkretno odbornik Predrag Starčević i da su preko svojih ljudi koji se tako nečasno i odgovorno ponašaju preko društvenih mreža iscenirali ovo i na najgori mogući način zadrli u privatni život Pavlovića", rekao je Bursać.

On je naveo da je "Dalibor pogriješio, ali da nije zaslužio niko, pa ni on da bude razapet na ovakav način".

Bursać je rekao da je Pavlović za devet mjeseci koliko je bio na čelu grada uradio puno više nego njegov prethodnik za čitav mandat, te da je sa funkcije gradonačelika odstupio iz moralnih razloga.

"Želim opet da kažem da Dalibor Pavlović, kakav god da je, nijedan zarez u Gradskoj upravi nije udario nakrivo, nijednu marku nije potrošio, a da to nije u skladu sa zakonom. Svi koji budu radili suprotno od zakona, a imaju veze sa SNSD, biće smijenjeni", rekao je Bursać na konferenciji za novinare koja je održana na Trgu majora Zorana Karlice.

On je naveo da bi novi izbori u Prijedoru trebalo da budu održani za najmanje 45 ili najduže 105 dana, te da se SNSD ponovo okuplja za Prijedor i da samo istinom ide u pobjedu na predstojećim izborima za gradonačelnika.

Bursać je naveo da na sinoćnjoj sjednici Gradskog odbora SNSD, kojoj je prisustvovalo više od 200 ljudi, bilo riječi i o izborima, ali da nije pominjano ime kandidata za gradonačelnika.

On je istakao da je razgovarano o tome da se izabere najbolji kandidat, da pobijedi, ali da nije bilo riječi o imenima.

"Smije li Maja Dragojević-Stojić sazvati svoj GO, ne smije jer će biti smijenjena, zašto nije održana sjednica GO SDS više od godinu dana", rekao je Bursać.

On je naglasio da se SNSD u Prijedoru neće braniti od napada opozicije pričajući i "pakujući nešto", nego će krenuti u silovit kontranapad istinom i samo istinom.

Bursać je poručio svima koji se vide kao budući kandidati koji, takođe, imaju privatne živote, da vode računa kako se ponašaju.

"Već znamo neke stvari, ko bi u opoziciji mogao da bude kandidat, ali za sve pojedinačno pripremamo ono što je iz njihovih života, kako su se ponašali, na koji način su funkcionisali u zadnjih 20, 30 ili 40 godina", rekao je Bursać.

On je pozvao sve koji "planiraju da pakuju stvari", a, kako kaže, najavljeno je na društvenim mrežama da se spremaju neke informacije za njega, poslanike, odbornike, direktore i sve imenovane", da izađu na poligraf.

"Pozivam ih ovdje pred ove ljude da postavimo poligraf i ja prvi da sjednem, i da mi postave pitanja da li je nešto istina ili nije, a ja ću precizno i jasno odgovarati. Isto pozivam da neko od njih sjedne sa druge strane, jedno pitanje oni jedno ja, pa da vidimo", rekao je Bursać.

Maja Dragojević Stojić: To su fikcije

Maja Dragojević Stojić, članica Predsjedništva SDS reagujući navode Saše Bursaća, kaže da su "nakon priče o vračarama i višim silama, zavjerama protiv Pavlovića iz kafića na ćošku, dizanju iz pepela posrnulog gradonačelnika u maniru ptice feniks, došle na red i fikcije da je SDS u Prijedoru odgovoran za moralni sunovrat koji sebi ovih dana dozvoljavaju prvaci prijedorskog SNSD-a."

Članica Predsjedništva SDS kaže da se nastavlja "blamiranje pojedinaca iz prijedorskog SNSD kome se očigledno ne nazire kraj i koje već sada postaje neprijatno."

"Umjesto da pogledaju sebe u ogledalo i uvide svoje mane, Saša Bursać u istom maniru Dalibora Pavlovića nastavlja da opravdanja za svoja moralna ali i politička posrnuća traži u SDS-u. Samo je jedna istina: SDS će vas poraziti, i vašeg budućeg kandidata i vašu izopačenu politiku. A Saši Bursaću takođe poručujem da ne bi bilo loše da i on uzme mjesec dana odmora jer su psihoze i optuživanja drugih za svoje greške sa Dalibora Pavlovića očigledno prešle i na njega," zaključila je Maja Dragojević Stojić.

Podsjećamo, juče, nakon što je uputio ostavku Centralnoj izbornoj komisiji, Dalibor Pavlović se oglasio na ''Fejsbuku'' i napisao "da osoba sa (procurjelih) fotografija koje gledate prethodnih dana, nije pravi Dalibor Pavlović."

''Sve što mogu reći u tom smislu, je zaključak da su više sile uticale na mene i da mi je sada najbitnije što sam živ i što je moja porodica uz mene," napisao je Pavlović koji je na skupu podrške u Prijedoru optužio opoziciju, između ostalog, i za ''crnu magiju.''

(Mondo)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE