• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cvijanović: Formiranje vlasti na nivou BiH uvijek nepoznanica

Autor Dragana Božić

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je večeras u Gradišci da je formiranje vlasti na nivou BiH uvijek nepoznanica i komplikovan proces koji zahtijeva dodatno vrijeme.

 Cvijanović o formiranju vlasti na nivou BiH  Izvor: Predsjedništvo BiH

"SNSD je započeo određene razgovore, imaćemo ih i u subotu sa HDZ-om i nakon toga opet jednu seriju razgovora da bismo vidjeli na koji način i kojom dinamikom je moguće formirati vlast na nivou BiH. Postoje naši interesi za određene stvari i oblasti i nastojaćemo to u pregovorima postići", rekla je Cvijanovićeva novinarima.

Ona je naglasila da posebno raduje činjenica da Republika Srpska ide ubrzano sa formiranjem vlasti, da je ponovo pokazano da Srpska to radi prva u BiH i da će već u naredne tri sedmice imati formiranu novu Vladu.

"Već smo krenuli u konstituisanje Narodne skupštine i ubrzo ćemo imati delegate koji će biti izabrani u Dom naroda parlamenta BiH i Vijeće naroda Republike Srpske. U toku ove kalendarske godine ćemo potpuno imati zaokružen naš izborni ciklus i implementirati izborne rezultate. Budžet Republike Srpske smo već usvojili i ostaje nam da se ponovo bavimo velikim strateškim pitanjima, a to će nova Vlada Srpske sigurno dobro raditi u saradnji sa našim lokalnim zajednicama", zaključila je Cvijanovićeva.

(Srna)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE