• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanivuković ljut na skupštinsku većinu: "Uzeli ste građanima sve"

Autor Dragana Božić

Gradonačelnik Banjaluke ljut na poslanike skupštinske većine koji su danas odbili da na dnevni red vanredne jednice uvrste Prijedlog o rebalansu budžeta.

 DS-sjedncia.jpg Izvor: Grad Banjaluka/ Aleksandar Čavić

"Uzeli ste građanima sve! Ukrali ste i uzeli parkove, kolektore, ulice, infrastrukturu, investicije... E sad je došlo dotle da im ukradete Novu godinu i Božić, dva datuma za koji se svi pripremaju i svi ih dočekuju sa svojom porodicom. Vi ćete ih moći proslaviti, dok drugi, njih 10 000, zbog vas neće moći", poručio je Stanivuković.

Upitao je da li neko vjeruje u njihovu priču da je šest miliona dodatnih sredstava puno za cijelu Banju Luku – za sve ustanove, sve vrtiće, javni prevoz, sva socijalna davanja, sve ustanove.

"Da li je puno šest miliona KM? Istovremeno, odobrili ste dodatno šest miliona KM za garažu na UKC-u, koju još niko nije vidio. Za grad nemate srca, to je za vas previše i ne možete to da razumijete, a sa druge strane strane odobrite šest miliona za garažu, čardak ni na nebu ni na zemlji, čijoj gradnji nema kraja! Da li ste svjesni da zbog vas 10 000 građana i njihovih porodica neće biti u mogućnosti da proslavi Novu godinu i Božić", upitao je Stanivuković.

Podsjećamo, Oobornici Skupštine grada Banjaluka odbacili su rebalans budžeta uključujući i kreditno zaduženje od oko sedam miliona maraka, a usvojili dnevni red na kojem se nalazi Prijedlog budžeta za narednu godinu u iznosu od 190 miliona KM sa pratećim dokumentima.

SNSD i koalicioni partneri u Skupštini grada Banjaluka ranije su najavili da neće podržati Prijedlog rebalansa sa kreditnim zaduženjem.

(Mondo) 

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE