• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konvecijom na Kastelu SNSD ozvaničio početak kampanje: "Idemo u još jednu pobjedu, najvažniju za Srpsku"

Autor Dušan Volaš

Savez nezavisnih socijaldemokrata na banjalučkoj tvrđavi Kastel ozvaničio je početak kampanje za predstojeće lokalne izbore. Na konvenciji su predstavljeni kandidati SNDS-a za gradonačelnike i načelnike, te ciljevi za predstojeće lokalne izbore.

 Konvecijom na Kastelu SNSD ozvaničio početak kampanje: "Idemo u još jednu pobjedu, najvažniju za Srpsku" Izvor: Nenad Stupar - Srna

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je na stranačkoj konvenciji u Banjaluci da je ova stranka spremna za još jednu veliku pobjedu, možda i najvažniju za Republiku Srpsku, te da vjeruje da će dobiti najveće povjerenje građana i na taj način zajedno sa drugim institucijama raditi na jačanju Srpske.

"Bitne su nam i male pobjede, ali bitne su nam i pobjede naših kandidata. Naš plan je da pobijedimo u svim gradovima, da pobjede ostvare svi naši kandidati i dobijemo 70 odsto opština koje će zajedno sa Vladom Srpske raditi na onome što nam je sveto, a to je jačanjnje Republike Srpske", rekao je Dodik.

Osim toga, bitna je i stabilna skupštinska većina.

"Ja sam od predsjednika koji ima najveći staž u regionu koji vodi jednu partiju i jednu Republiku. To je zato što sam uvijek imao saradnike koji su se nesumnjivo davali za sve naše pobjede i što sam imao obavezu prema vama koji ste podržavali 20 godina naše ideje i pobjede", istakao je između ostalog Dodik, prenijela je Srna.

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović istakla da je na tvrđavi kastel u Banjaluci održana veličanstvena, pobjednička konvencija SNSD-a.

"Ovo je snaga SNSD-a i Republike Srpske!", napisala je Cvijanovićeva na "Instagramu" uz fotografiju sa skupa.

Izvor: Instagram nalog - Željka Cvijanović

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke Nikola Šobot poručio je večeras na stranačkoj konvenciji da će učiniti sve da se Banjaluka vrati na put napretka, obrazovanja i stručnosti.

Šobol je istakao da je velika čast boriti se za Banjaluku gdje se rodio i gdje odlučio da ostane.

"Daći sve da Banjaluka postane grad naše djece. Želim da ostanu ovdje i da žele da žive ovdje", poručio je Šobot i izrazio nadu da će pobijediti Republika Srpska i Banjaluka.

Presjednik Gradskog odbora SNSD-a u Banjaluci Vlado Đajić izjavio je da će Banjaluka za mjesec dana biti oslobođena samovolje i nestručnosti, te da mu je čast i ponos da bude dio pokreta i porodice SNSD-a.

"Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik je istorijska ličnost i čovjek budućnosti Republike Srpske i svih nas, hvala vam predsjedniče za vašu borbu i energiju koju ulažete", rekao je Đajić večeras na konvenciji SNSD-a u Banjaluci, kojoj prisustvuje stranačko rukovodstvo.

Đajić je dodao da će Banjaluka i Srpska pobijediti jer imaju dobrog kandidata za gradonačelnika Nikolu Šobota.

Prema njegovim riječima, Šobot je stručan i obrazovan, te se pokazao kao domaćin koji voli svoj grad.

"Važna je pobjeda u svakoj opštini i gradu Srpske. Srećno na izborima, pobijediće Banjaluka i Republika Srpska", poručio je Đajić.

Konvenciji na tvrđavi Kastel u Banjaluci prisusvovali su najviši funkcioneri stranke, predsjednici lokalnih odbora, kao i nekoliko hiljada članova i simaptizera SNSD-a.

Konvenciji su prisustvovali i poslanici u parlamentima Bugarske i Rumunije, predstavnici Komunističke partije Kine i Pokreta socijalista.

SNSD su podržali i sportisti - proslavljeni džudista Nemanja Majdov, bivši svjetski šampion, kao i košarkaš Boriša Simanić, koji je imao zapaženu reprezentativnu karijeru u Srbiji.

Konvencija je završena uz veliki vatromet, prenosi Srna.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE