• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Jovanović pripisuje odgovornost cijelom narodu

Insistiranjem na smišljenoj laži da je RS nastala na genocidu, lider LDP Jovanović pokušava da pripiše kolektivnu odgovornost cijelom narodu rekao je Milorad Dodik.

 Dodik: Jovanović pripisuje odgovornost cijelom narodu Izvor: MONDO

Insistiranjem na smišljenoj laži da je Republika Srpska nastala na genocidu, lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović pokušava da pripiše kolektivnu odgovornost cijelom narodu koji je samo branio pravo na život, na prostorima na kojim vijekovima živi, rečeno je Srni iz kabineta predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

"Ružno što preko neistina o Republici Srpskoj i njenom nastanku Jovanović pokušava pridobiti ili svoje birače ili mentore. Svejedno", odgovorili su u kabinetu na pitanje da prokomentarišu Jovanovićevu izjavu da je Srpska nastala na genocidu, sa juče održane sjednice Glavnog odbora ove stranke.

Iz kabineta podsjećaju i Jovanovića i cijelu javnost da je Srpska prije 19 dana proslavila 20 godina postojanja, i da je kao izraz volje sprskog naroda u BiH nastala 9. januara 1992. godine.

"Dakle, Repdublika Srpska je proglašena prije početka građanskog rata u BiH koji je, nažalost, odnio veliki broj žrtava. Reakaciju gospodina Jovanovića vidimo kao potpuno nepotrebnu i tendencioznu i vjerovatno usmjerenu za potrebe predstojeće predizborne kampanje u Srbiji", poručeno je iz kabineta predsjednika Srpske.

Iz kabineta naglašavaju da Republika Srpska nije genocidna tvorevina, da "nije i neće biti ničija moneta za potkusurivanje, pa ni Liberalno-demokratskoj partiji".

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE