• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radmanović otvorio Svetosavski bal u Beču

Prvog dana posjete Beču, član Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović je prisustvovao tradicionalnom srpskom Svetosavskom balu.

 Radmanović otvorio Svetosavski bal u Beču Izvor: MONDO

Na tradicionalnom Svetosavskom balu u Beču član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Nebojša Radmanović rekao je da mu je izuzetna čast da u glavnom gradu Austrije otvori ovu petnaestu po redu kulturno-umjetničku manifestaciju.

Obraćanje u prepunoj koncertnoj dvorani Park-hotela, Radmanović je završio uobičajenim riječima - "Neka bude bal", čime je otpočeo dvočasovni program raznovrsnog i bogatog sadržaja, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.



Svetosavski bal je i ove godine organizovalo Austrijsko-srpsko društvo u Park-hotelu "Šenbrun", u skladu s dugom tradicijom srpske duhovnosti i kulture u glavnom gradu Austrije, kao i istorijskim vezama brojnih srpskih intelektualaca s prestonicom Austrije.

Iz Predsjedništva BiH ranije je najavljeno da će se tokom posjete Austriji Radmanović sastati sa predsjednikom Austrije Hajncom Fišerom u predsjedničkoj rezidenciji u Hofburgu, te održati predavanje o temi "Zapadni Balkan i EU - jedan pogled iz BiH" članovima Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva "Prosvjeta" na bečkom univerzitetu.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE