• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Učenik uhapšen zbog lažne dojave o bombi

Dragan Mišković (19), učenik Tehničke škole u Banjaluci, uhapšen je zbog lažne dojave da je u toj srednjoj školi postavljena bomba.

 Učenik uhapšen zbog lažne dojave o bombi Izvor: MONDO

Srni je u Policiji Republike Srpske rečeno da je učenik juče u 16.20 časova mobilnim telefonom pozvao broj 122 i rekao da je u Tehničkoj školi podmetnuta bomba i da treba evakuisati učenike. Nakon toga iz škole su evakuisani učenici, a policija je izvršili pregled objekta i ustanovila da se radi o lažnoj dojavi.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je Mišković ovo krivično djelo izvršio s namjerom da njegovi roditelji na informacijama, koje su bile zakazane tog dana, ne saznaju da je na kraju prvog polugodišta imao negativne ocjene iz tri predmeta.

Kod Miškovića je pronađen mobilni telefon "soni erikson K 510" sa kojeg je upućen poziv na broj 122, a spornu pretplatničku karticu mobilnog operatera je bacio.

Mišković je nakon kriminalističke obrade pušten na slobodu, a policija će nadležnom tužilaštvu protiv njega podnijeti izvještaj za krivično djelo lažnog prijavljivanja krivičnog djela.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE