• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U četvrtak sahrana Osmana Suljića

Komemoracija preminulom načelniku srebreničke opštine Osmanu Suljiću biće održana sutra u 11.00 časova, u Kulturnom centru u Srebrenici

 U četvrtak sahrana Osmana Suljića Izvor: MONDO

Preminulom načelniku Srebrenice u Tuzli će sutra biti organizovan ispraćaj u 16.00 časova ispred Šarene džamije, a ukop će biti obavljen na groblju Tušanj.

Suljića će na mjestu načelnika opštine mijenjati zamjenik načelnika Ćamil Duraković, koji to čini već godinu dana od kada je Suljić otišao na liječenje.

Sekretar Skupštine opštine i potpredsjednik opštinske izborne komisije u Srebrenici Svjetlana Marković izjavila je Srni da je zakonom definisano da se u ovakvim situacijama ne mora birati novi načelnik jer je ostalo manje od godine do kraja njegovog mandata, pa u tom periodu načelnika mijenja zamjenik.

"Ostaje da se vidi da li će se lokalni izbori održati ove godine kako je zakonom predviđeno. Ukoliko budu odgođeni, biće neophodno organizovanje izbore za novog načelnika opštine u Srebrenici", pojasnila je Markovićeva.

Suljić je umro jutros u Tuzli, u 57. godini, nakon godinu dana liječenja od karcinoma. Suljić je za načelnika opštine Srebrenica izabran na lokalnim izborima 2008. godine.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE