• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bosić: Nije realno odlaganje izbora

Predsjednik Srpske demokratske stranke Mladen Bosić smatra da odgađanje lokalnih izbora nije realno, ustavno niti zakonski moguće.

 Bosić: Nije realno odlaganje izbora Izvor: MONDO

Bosić je rekao da vlast svake dvije godine treba da bude testirana na izborima kako bi građani mogli da kažu šta misle o njoj i da joj daju mogućnost da popravi ono što nije dobro uradila do tada.

On kaže da je današnja konferencija SDS-a u Bijeljini sređivanje stanja unutar stranke i zauzimanje političkog kursa kojim SDS treba ići u narednom peridu.

"Ovo je zavšetak sređivanje stanja u SDS-u u Bijeljini, okupljanja ljudi iz grada i pravljenje koncepta za budućnost", rekao je Bosić novinarima tokom konferencije i dodao da je SDS je koncentrisana na Republiku Srpsku.

On smatra da treba srediti stanje u Republici Srpskoj kako bi bila "bolje društvo, bez kriminala i korupcije", praviti pravnu državu i da građani žive bolje. "To ova vlast ne može da uradi, već treba da dođu novi ljudi", rekao je Bosić.

Predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Bijeljina Mićo Mićić rekao je da je organizovanje ove konferencije prvi korak SDS-a za profilisanje nove politike koja će afirmisati stranku.

"Mnogo je toga za ovih 20 godina urađeno u Bijeljini od projekta Centra za visoko obrazovanje do kanalizacije, zaobilaznice, gasifikacije i korišćenja geotermalne vode, kao i projekta proizvodnje zdrave hrane", rekao je Mićić novinarima.

On je rekao da je opština Bijeljina sredina koja se najbrže razvija u Republici Srpskoj i u koju se rado dolazi.

Na konferenciji Opštinskog odbora SDS-a koja se održava u Bijeljini govorili su i potpredsjednik stranke Ognjen Tadić i ostali stranački funkcioneri.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE