• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napali policiju ili su se opirali?

Iako su prethodno saopštili da neće, iz CJB Banjaluka ipak su se oglasili povodom incidenta kod ugostiteljskog objekta "Merlin".

 Napali policiju ili su se opirali? Izvor: MONDO

Kako je saopšteno, policajci su pucali nakon što su im otpor pružili S.D. i B. Ć. koje su zatekli u preprodaji droge. Prilikom pokušaja privođenja, kako se navodi, mladići su pružili aktivan fizički otpor, nakon čega je policija upotrijebila vatreno oružje.

"Na lice mjesta upućena je patrola policijskih službenika Policijske stanice Banja Luka Obilićevo koji su zatekli policijske službenike na licu mjesta kao i ranjenog S.D. koji je vozilom Službe hitne pomoći prebačen na Odjel hirurgije KBC Banja Luka. Patrola je obezbjedila lice mjesta do dolaska uviđajne ekipe CJB Banja Luka i dežurnog tužioca", navodi se u policijskom saopštenju koje prenose "Nezavisne novine".

Dodaje se da je na licu mjesta pronađeno 9 pvc folija u koje je bila upakovana zelena biljna materija koja asocira na opojnu drogu marihuanu, kao i jedna čahura. Lice sa inicijalima B.Ć. koji je učesnik ovog događaja nalazi se u bjekstvu. Srna saznaje da se radi o Bojanu Ćiriću.

Podsjetimo, Saša Damić (27) iz Banjaluke ranjen je u policijskoj akciji na suzbijanju neovlašćene proizvodnje i prometa opojnih droga.

On je sinoć primljen u Prijemnu hiruršku ambulantu Kliničkog centra Banjaluka sa prostrelnom ranom nadlaktice i leđa, i nije u životnoj opasnosti. Pacijent je odmah po prijemu hirurški zbrinut i nastavlja se sa njegovim liječenjem u Klinici za traumatologiju, saopšteno je iz Kliničkog centra Banjaluka.

Dva lica koja je policija u Banjaluci uhvatila u preprodaji droge napala su policiju prilikom lišavanja slobode, nakon čega je jedan od policajaca upotrijebio vatreno oružje i ranio jedno lice, potvrdio je direktor Policije Republike Srpske Gojko Vasić.

Vasić je novinarima danas rekao da je MUP Srpske formirao unutrašnju kontrolu koja će, zajedno sa tužilaštvom, obaviti uviđaj i utvrditi eventualna prekoračenja dužnosti policajaca.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE