• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nafta u BiH najjeftinija u regionu

Cijene nafte i naftnih derivata u BiH najniže su u odnosu na zemlje regiona, a u Republici Srpskoj niže su od cijena u Federaciji BiH, konstatovano je danas na sastanku u Ministarstvu trgovine i turizma Srpske.

 Nafta u BiH najjeftinija u regionu Izvor: MONDO

Sastanku su, osim predstavnika Ministarstva trgovine i turizma, prisustvovali i predstavnici vlasnika benzinskih pumpi u Srpskoj, "Optima grupe", "Nestro petrola", Ministarstva industrije, energetike i rudarstva Srpske, Republičkog inspektorata i Jedinice za borbu protiv organizovanog kriminala Republike Srpske.

Potvrđeno je da su cijene nafte i naftnih derivata u Republici Srpskoj najniže u Semberiji, banjalučkoj i prijedorskoj regiji, a najviše u sarajevskoj regiji i Hercegovini, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Na sastanku je razgovarano i o mogućnostima pojačanog kontrolisanja kvaliteta i potrošnje lož-ulja i drugih naftnih derivata u Republici Srpskoj, te zaključeno da je neophodno pojačati rad kontrolnih organa kada je riječ o prometu lož-ulja, kao i točenja naftnih derivata po kvalitetu i kvantitetu na pumpama u Republici Srpskoj.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE