• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Funkcioneri SNSD-a ranjeni u Sokocu

Predsjednik sokolačkog odbora SNSD-a Mirko Čolović noćas je iz pištolja lakše ranio sebe i novog direktora ŠG "Romanija" Bojana Tošića.

 Funkcioneri SNSD-a ranjeni u Sokocu Izvor: MONDO

Iz CJB Istočno Sarajevo potvrđeno je da su u subotu uveče M.Č. i B.T. nastanjeni u Sokocu ranjeni upotrebom vatrenog oružja i primljeni u KCUS „Koševo“ u Sarajevu , a portal frontal.rs objavio je da je riječ o Mirku Čoloviću, zamjeniku načelnika opštine Sokolac i predsjedniku Opštinskog odbora SNSD-a i Bojanu Tošiću, novoimenovanom v.d. Šumskog gazdinstva „Romanija“ Sokolac.

Prema prvim informacijama do kojih je došla policija, jedan od njih dvojice je slučajno upucao sebe i drugu osobu prilikom porodičnog slavlja, ali istraga o incidentu je još u toku.

Jedno od dva lica, koja su učestvovala u pucnjavi tokom protekle noći na Sokocu imalo je dozvolu za nošenje oružja, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti (CJB) Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Ona je navela da će istragom biti utvrđeno ko je od njih dvojice prvi pucao. Tešićeva je rekla da je istraga još u toku.

„Obaviješteni smo od MUP-a Kantona Sarajevo da su dva lica M.Č. i B.T. koja su nastanjena u Sokocu primljena sa tjelesnim povredama u Koševo. Prema prvim informacijama radi se o lakšim tjelesnim povredama zadobijenim upotrebom vatrenog oružja“, izjavila je Danka Tešić.


Policija je obavijestila Tužilaštvo i preduzima istražne radnje kako bi utvrdila više činjenica o incidentu.

"Prema prvim informacijama ranjavanje se dogodilo na jednoj porodičnoj proslavi u Sokocu, kada je jedan od ove dvojice nehotično izazvao povrede sebe i drugog lica“, rekla je Tešićeva.

Prema saznanjima Bete, incident se desio u porodičnoj kući komandira policije na Sokocu Radovana Šarenca, na proslavi krsne slave Lazareva subota, na kojoj je Čolović izvadio pištolj, počeo njim da maše, a onda opalio ranivši sebe i Tošića.

Čolović i Tošić su samovoljno napustili bolnicu Koševo i nalaze se kod svojih kuća, a policija će ih ispitati tokom dana dana.

Razgovaraćemo sa oba lica kako je došlo do upotrebe vatrenog oružja i kako je došlo do ranjavanja, te da li je u incidentu učestvovalo neko treće lice“, rekla je Tešićeva.

Portparol Kliničkog centra Koševo Biljana Jandrić rekla je Srni da je u 00.45 časova primljen B.T sa prostrelnom ranom desne pete, nakon čega mu je rana obrađena, primio je zaštitu i pušten kući.

Jandrićeva je navela da M.Č. ima prostrelnu ranu lijeve potkoljenice i frakturu petog prsta šake.

Prema njenim riječima, njemu je predložena hospitalizacija, ali on je odbio i napustio Klinički centar.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE