• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka: Obustava saobraćaja u centru

U Banjaluci će sutra, u petak i subotu, u užem centru grada privremeno biti obustavljen saobraćaj zbog održavanja manifestacija kojima se obilježava Dan grada.

 Banjaluka: Obustava saobraćaja u centru Izvor: MONDO

Od 12.30 do 17.30 časova saobraćaj će sutra biti obustavljen u Ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića - od Ulice Vuka Karadžića do Ulice Marije Bursać.

U petak, 20. aprila na istom potezu saobraćaj će biti obustavljen od 11.30 do 13.30 časova, kao i od 15.00 do 19.00 časova.

Od 15.00 do 19.00 časova u petak saobraćaj će biti obustavljen i u Ulici Marije Bursać od Kralja Petra Prvog Karađorđevića do Kninske, u Kninskoj od Marije Bursać do Vidovdanske, u Vidovdanskoj, u Ulici Vuka Karadžića od Vidovdanske do Aleje Svetog Save, te u Aleji Svetog Save od ulice Vuka Karadžića do Vladike Platona.

Saobraćaj će u subotu 21. aprila, biti obustavljen od 10.45 do 11.15 časova u Ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića - od Ulice Vuka Karadžića do Ulice Marije Bursać.

Autobusi javnog prevoza biće preusmjereni u Vidovdansku ulicu, a 20. aprila, od 15.00 do 19.00 časova, biće preusmjereni u ulice Gundulićeva, Olimpijskih pobjednika od Gundulićeve do Prvog krajiškog korpusa, Prvog krajiškog korpusa, Vuka Karadžića od Prvog krajiškog korpusa do Ranka Šipke, Krajiških brigada i Bulevar Cara Dušana.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE