• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka u znaku obilježavanja Dana grada

Već od 14.aprila počela je ovogodišnja proslava Dana grada Banjaluke,  a niz sportskih, kulturnih dešavanja i manifestacija planiran je sve do 28...

 Banjaluka u znaku obilježavanja Dana grada  Izvor: MONDO

Već od 14.aprila počela je ovogodišnja proslava Dana grada Banjaluke,  a niz sportskih, kulturnih dešavanja i manifestacija planiran je sve do 28.aprila. U saradnji sa gradskim organizacijama i ustanovama, sportskim, kulturnim i nevladinim udruženjima, priređeni su različiti sadržaji.

"Manifestacije koje su posvećene obilježavanju ovog praznika prilika su za afirmaciju, promociju kulturnih i duhovnih, sportskih, naučnih i drugih rezultata naših sugrađana i institucija. Centralni događaj je Svečana akademija, na kojoj će 21.aprila biti uručene nagrade grada najzaslužnijim pojedincima, ustanovama i organizacijama, a tradicionalno Dan ranije biće položeni vijenci na spomenik palim borcima.

Ove godine Banjaluku će posjetiti predstavnici nekoliko gradova sa kojima su potpisani protokoli o saradnji, a očekuje se i veliki broj gostiju iz inostranstva povodom održavanja konferencije “Energetski dani Banjaluka 2012”, manifestacije posvećene energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije, a koja je zvanično otvorena danas u Kulturnom centru Banski dvor, izjavila je za Mondo, Nevena Blagojević-Podrić, šef Odsjeka za odnose sa javnošću grada Banjaluka.

Preuzmite kompletan program obilježavanja Dana grada

Zanimljiv program očekuje i sve posjetioce banjalučkog Doma omladine. Predstave,žurke, projekcije filmova sve vas to očekuje ovog vikenda.

Program obilježavanja Dana grada pogledajte NA OVOM LINKU.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE