• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li će Andriju Mladenovića privesti u sud

LDP je soapštio da je Treći opštinski sud naložio privodjenje portparola DSS Andrije Mladenovića, jer se opet nije pojavio na sudu.

 Da li će Andriju Mladenovića privesti u sud Izvor: MONDO

Pravni tim Liberalno demokratske partije (LDP) saopštio je da je Treći opštinski sud u Beogradu odredio privođenje portparola Demokratske stranke Srbije Andrije Mladenovića jer se danas nije pojavio na suđenju.

U saopštenju LDP-a navodi se da je sud odredio privođenje Mladenovića za 19. mart, jer se ponovo nije pojavio na suđenju po tužbi za klevetu lidera LDP-a Čedomira Jovanovića.

Pravni tim LDP-a naveo je i da je Mladenović prošlog četvrtka u Prvom opštinskom sud u Beogradu po tužbi Čedomira Jovanovića za klevetu predao izjavio da će se braniti ćutanjem.

Agencija Beta nije mogla da dobije komentar Mladenovića.

U saopštenju LDP-a se navodi da je Jovanović za klevetu tužio i glavnog i odgovornog urednika dnevnog lista "Kurir" Đuru Bilbiju.

U saopštenju se navodi da je Bilbija izjavio pred Trećim opštinskim sudom u Beogradu da je samo formalno glavni i odgovorni urednik "Kurira" i da se inače ne bavi uređivačkom politikom lista jer, kako je rekao, druga lica uređuju novine za koje radi, tako da ne zna ništa o tekstu zbog kojeg je tužen za klevetu.

Bilbija takođe nije bio dostupan.

(Beta)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE