• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za oboljelu djecu prikupljeno 700 hiljada KM

Na donatorskoj večeri u okviru humanitarne akcije "S ljubavlju hrabrim srcima" do sada je prikupljeno 700.000 KM

 Za oboljelu djecu prikupljeno 700 hiljada KM Izvor: MONDO

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je na donatorskoj večeri koju je organizovao u okviru akcije "S ljubavlju hrabrim srcima" da je za kupovinu insulinskih pupmi za djecu oboljelu od dijabetesa u Srpskoj do sada prikupljeno 700.000 KM.

Dodik je rekao da se često u profesionalnim obavezama izgubi osjećaj da je pomoć drugima potrebna, ali da se na ovaj način može pomoći djeci, te da je osjećaj da drugi žele da pomognu vredniji od svakog novca.

"Djeca koja boluju od ovih oboljenja možda nisu svjesna same bolesti. Porodice nose ogroman teret, ali mi kao društvo moramo da budemo svjesni i da im pomognemo na ovaj način", rekao je Dodik.

Dodik je podsjetio da se već treću godinu zaredom održava akcija "S ljubavlju hrabrim srcima" i da će, dok je na funkciji predsjednika Srpske, krajem svake godine organizovati ovu manifestaciju.

"Ova akcija će trajati i treba da traje i potrudiću se da tokom cijele godine račun za prikupljanje sredstava za djecu bude otvoren", naglasio je Dodik.

Predsjednik Srpske je istakao da je večeras važno poslati poruku da djeca koja su bolesna nisu sama.

"Svaka vaša bol je i naša, svaka vaša tuga je i naša tuga, a svaki vaš uspjeh je i naš uspjeh", poručio je Dodik.

Predsjednik je zahvalio gostima koji su došli na donatorsko veče, kao i humanim ljudima koji su sredstva donirali posredstvom žiro računa i humanitarnog broja 1432, ali i medijskim kućama koje prate akciju.

Donatorskoj večeri, koja se održava u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u Banjaluci, prisustvuju brojne javne ličnosti iz Republike Srpske i Srbije.

Novac za pomoć djeci oboljeloj od dijabetesa moguće je uplatiti na žiro–račun Udruženja "Odrasli za djecu Republike Srpske" i pozivom na humanitarni broj 1432.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE