• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Akcija "Titan": Uhapšenim ukinut pritvor

Sud BiH ukinuo je pritvor Vladi Iliću, Zdravku Trifunoviću i Željku Radovanoviću, uhapšenima u akciji "Titan" zbog trgovine drogom.

 Akcija "Titan": Uhapšenim ukinut pritvor Izvor: MONDO

Iliću i Trifunoviću određuju se mjere zabrane napuštanja boravišta, zabrana putovanja i nalaže se javljanje u nadležnu Policijsku stanicu jednom sedmično, saopšteno je iz Suda BiH.

Radovanoviću se izriču mjere zabrane, mjera javljanja državnom organu jednom sedmično, s tim što se izrečena obaveza počinje primjenjivati nakon što optuženi izdrži ranije izrečenu zatvorsku kaznu.

Istim rješenjem optuženima Dragiši Vasiću i Zlati Radovanović ukidaju se mjere zabrane napuštanja boravišta i zabrana putovanja, ali se istovremeno produžava obaveza povremenog javljanja državnom organu.

Vlado Ilić, Dragiša Vasić, Zdravko Trifunović, Željko Radovanović i njegova supruga Zlata Radovanović, Srđan Palija i Radiša Vasić optuženi su za krivično djelo organizovani kriminal u vezi sa krivičnim djelom neovlašteni promet opojnim drogama.

Oni su uhapšeni u akciji MUP-a Republike Srpske pod kodnim nazivom "Titan". Epilog akcije, koja je trajala pet mjeseci, bilo je privođenje 14 osumnjičenih, pljenidba kilogram i 100 grama kokaina, te veće količine novca i pet luksuznih automobila, čija vrijednost je procijenjena na 150.000 KM.

Najviše kokaina, oko pola kilograma, zaplijenjeno je u Njemačkoj, te po 300 grama u Hrvatskoj i u Republici Srpskoj, odnosno Bijeljini.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE