• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anel Ćemo priznao ubistvo policajca

Za ubistvo policajca Muhidina Pivodića, koji je obezbjeđivao Hram svetog Nikolaja u sarajevskom naselju Reljevo, osumnjičen je Ć.A (23).

 Anel Ćemo priznao ubistvo policajca Izvor: MONDO

Kako agencija Anadolija saznaje, riječ je o Anelu Ćemi sa Ilidže koji je u potpunosti priznao da je izvršio ubistvo.

Policijski komesar MUP-a Kantona Sarajevo Vahid Ćosić je na konferenciji za novinare rekao da je osumnjičeni nakon hapšenja priveden u službene prostorije MUP-a Kantona Sarajevo, gdje je u prisustvu Kantonalnog tužilaštva Sarajevo nad njim izvršena kriminalistička obrada.

Ćosić je, takođe, izjavio da je tokom pretresa porodične kuće koju je koristio osumnjičeni Ćemo pronađeno vozilo sa uočenim tragovima nastalim upotrebom vatrenog oružja, automatska puška, 1.138 metaka različitog kalibra, 19 okvira za automatsko oružje, dvije zaštitne maske, dva RAP-a sa priborom za čišćenje i dvije metalne kutije za municiju.

Policijski komesar nije želio da govori o motivima ubistva, dodajući da to tek treba ustanoviti istraga.

Ministar bezbjednosti BiH Fahrudin Radončić čestitao je pripadnicima bezbjednosnih struktura u BiH za uspješnu akciju hapšenja ubice policajca Muhidina Pivodića.

Radončić je odao javno priznanje "svim pripadnicima policijskih struktura koji su dali izuzetno veliki doprinos i pokazali da pravna država može da bude veoma efikasna", saopšteno je iz Ministarstva bezbjednosti BiH.

"Iskazano jedinstvo kantonalnog MUP-a, te koordinisana akcija sa Obavještajno-bezbjednosnom agencijom (OBA), Agencijom za istrage i zaštitu (SIPA) i Federalnom upravom policije, koji su učestvovali sa svojim raspoloživim snagama, pokazuje da se koordinisanom akcijom postižu najbolji i najefikasniji rezultati“, naglašava se u saopštenju.

U ponedjeljak ujutro oko 6.20 je u službenom automobilu u sarajevskom naselju Reljevo pronađeno beživotno tijelo Muhidina Pivodića.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE