• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik RS: Društvene mreže vs. sport

Predsjednik RS Milorad Dodik smatra da se mladi moraju vratiti na sportske terene, jer su previše izloženi raznim društvenim mrežama.

 Predsjednik RS: Društvene mreže vs. sport Izvor: MONDO

Dodik je na prijemu za sportiste i studente u Banjaluci povodom 9. januara - Dana Republike obećao da će ministarstva u Vladi Srpske i on lično nastaviti da pomažu sportiste i sportske klubove.

"U tom pogledu Srpska nije baš izdašna, zbog ukupne situacije u kojoj se nalazi, ali to ne znači da ne može da bude odgovorna i da isprati svaku vrstu uspjeha koji nesumnjivo obilježava sve čemu vi težite", istakao je Dodik.

On je okupljenim studentima i sportistima poručio da su oni ono najbolje što Republika Srpska ima, te im poželio veliki uspjeh i da ono čime se bave rade na najbolji način, za dobrobit svih.

"Želimo da vas podržimo i budemo sa vama u pobjedama, ali i porazima, koji su neminovni. I kada Republika Srpska ne bude mogla da vam pruži sve što očekujete od nje, nemojte biti razočarani", rekao je Dodik.

Predsjednik Srpske poželio je okupljenim sportistima i studentima srećnu i uspješnu 2013. godinu i da na najbolji način predstavljaju Republiku, a čestitao im je i 9. januar - Dan Republike.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE