• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đukić-Dejanović: Tužna sam zbog hapšenja

Predsednica Skupštine Slavica Đukić-Dejanović izjavila je da je "tužna" zbog hapšenja bivšeg lidera bosanskih Srba Radovana Karadžića.

 Đukić-Dejanović: Tužna sam zbog hapšenja Izvor: MONDO

Predsednica Narodne skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović izjavila je da je "tužna" zbog hapšenja bivšeg lidera bosanskih Srba Radovana Karadžića i situacije u kojoj se Srbija nalazi.

"Lično sam tužna zbog svega što nam se izdešavalo poslednjih dana. Pitanje saradnje s Haškim tribunalom je veoma delikatno i istovremeno veoma tužno. Ali, svesni smo činjenice da međunarodno i naše nacionalno pravo mora biti poštovano", rekla je Đukić-Dejanović u intervjuu beogradskom "Danasu".

Upitana da li postoji mogućnost da se socijalisti povuku iz vlasti, ona je odgovorila da je realnije da se to ne dogodi, jer je SPS spreman na "gorke korake" koje mora da pravi nova vlada, pre svega u saradnji s Hagom.

Đukić-Dejanović, koja je i potpredsednica Socijalističke partije Srbije, ponovila je da prekid sednice Skupštine Srbije u ponedeljak nema veze sa hapšenjem Radovana Karadžića.

Ona je najavila da će početkom iduće sedmice održati konsultacije sa šefovima poslaničkih grupa na kojima će se dogovoriti o nastavku sednice.

(www.mtsmondo.com/Beta)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE