• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odlaže se i sednica Skupštine grada

Prihvaćena inicijativa LDP. odlaganje može trajati do 22. avgusta.

 Odlaže se i sednica Skupštine grada Izvor: MONDO

Šefovi odborničkih grupa dogovorili su na konsultacijama sa predsednikom Skupštine grada Branislavom Belićem da se odloži, na desetak dana, sednica gradskog parlamenta koja je bila zakazana za ponedeljak, 28. juna.

Belić je novinarima u gradskom parlamentu precizirao da su šefovi odborničkih grupa "sa razumevanjem" prihvatili predlog Liberalno-demokratske partije da se sednica odloži.

Pošto su odbornici LDP najavili da neće prisustvovati zakazanoj sednici, ocenjeno je da ne bi bilo kvoruma, pa je dogovoreno da se sednica odloži za desetak dana, rekao je Belić i objasnio da odlaganje može trajati do 22. avgusta, nakon čega bi usledili prinudna uprava i novi izbori.

Šef odbornika LDP Dejan Ranđić kazao je novinarima da su svi šefovi odborničkih grupa, koji su prisustvovali konsultacijama (koalicije "Za evropski Beograd", koalicije SPS-PUPS-JS i LDP) prihvatili inicijativu o odlaganje sednice. On je, pre početka konsultacija, najavio da će LDP zatražiti odlaganje, pre svega, zbog protesta i prebijanja novinara povodom hapšenja Radovana Karadžića.

Šef odbornika SPS-PUPS-JS Aleksandar Antić je rekao da je dogovoreno da sednica bude odložena jer je potrebno dodatno vreme kako bi se finalizirali pregovori socijalista i Demokratske stranke. Istakavši da su to pregovori o novoj politici grada, ne iznoseći detalje, Antić je kazao da inicijativa za odlaganje sednice nije potekla samo od LDP, ne navodeći čija još.

(Tanjug)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE