• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predstavnici PDP-a posjetili Vuliće

Borenović iz Zolak iz PDP-a posjetili Vuliće. Cilj posjete je, kako su naveli, podrška i pokušaj da se pomogne ovoj porodici.

 Predstavnici PDP-a posjetili Vuliće Izvor: MONDO

Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini RS Branislav Borenović i odbornik te stranke u Skupštini grada Banjaluka Aleksandar Zolak posjetili su u utorak banjalučku porodicu Vulić.

Borenović i Zolak su posjetom Vulićima htjeli da daju podršku u borbi za njihova prava, ali i obećali da će pomoći da se ovaj slučaj riješi, javlja ATV.

Borenović je obećao da će iskoristiti sve instrumente kako bi do detalja istražio slučaj Vulić, kao i da li je Mile Radišić, vlasnik Grand trejda imao osnova za zakonsku gradnju objekta.

Borenović je rekao da će PDP tražiti da pravosuđe Republike Srpske ozbiljno razmotri ovaj slučaj, i da će, ukoliko se ništa ne desi, stranka sa svojim pravnim timom pripremiti krivične prijave.

On je ocijenio da iza gradnje stambeno-poslovnog kompleksa na zemljištu kod “Medicinske elektronike” očigledno “stoji predsjednik Republike Srpske” Milorad Dodik i da zato treba da podnese ostavku.

VIDEO

Slavica Vulić, majka Željka Vulića zatražila je da svi koji mogu pomognu da njen sin bude pušten sa Klinike za psihijatriju. On je pozvala i predsjednika Republike Srpske da posjeti ovu porodicu i vidi šta se dešava.

Željko Vulić se još nalazi na odjeljenju za psihijatriju Kliničkog centra Banjaluka i ne zna se kada će biti predat Okružnom tužilaštvu.

Na optužbe opozicije reagovao je predsjednik RS ,Milorad Dodik i odgovorio da manipulišu porodicom Vulić ,kao i da je neistina da je on naredio intervenciju policije.

“Lično sam se uvjerio da Vulići nisu zakinuti i da nijedan centimetar njihove zemlje nije uzurpiran. Žao mi je što se slučaj Vulić nije završio na miran način ,navedeno je u saopštenju iz kabineta predsjednika RS.

Dodik je naveo da žali zbog povreda koje je dobio Vulić i zbog svega što je prošla ta porodica, te da isto tako žali i ranjenog policajca koji će ostati trajni invalid.

Predsjednik RS je negirao da stoji iza gradnje pomenutog objekta ta da je laž da je naredio intervenciju policije.

Policija je 26. jula privela Željka Vulića, nakon što je sa sinovima branio prilaz svom imanju od velikog broja uniformisane i interventnog voda policije koja je angažovana po zahtjevu gradskih vlasti.

U intervenciji policije kod Vulića povrijeđena je potkoljenica i komandiru Jedinice za podršku CJB Banjaluka Slaviši Trifkoviću, koji se, prema riječima načelnika Klinike za traumatologiju dr Nikole Bojića, oporavlja, te je otpušten na kućnu njegu.

Prema riječima načelnice Klinike za psihijatriju dr Nere Zivlak, Željko Vulić je medicinski zbrinut u toj klinici. Njegovo stanje je poboljšano i svakodnevno se procjenjuje, na osnovu čega će biti odlučeno o tome kad će biti otpušten.

(MONDO/Agencije, foto: ATV)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE