• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vulić: Sve je izmontirano!

Željko Vulić nakon što je izašao iz bolnice tvrdi da je njegova porodica i dalje pod prismotrom, ali ne namjerava da odustane svoje borbe.

 Vulić: Sve je izmontirano! Izvor: MONDO

Vulić je banjalučkoj Alternativnoj televiziji izjavio da još ne može da vjeruje šta ga je snašlo i smatra da on i njegova porodica nisu zaslužili takvu demonstraciju sile kakvu su doživjeli.

Dokaz da je sve izmontirano je, tvrdi Vulić, njegovo tajno prebacivanje sa Klinike za neurohirurgiju na Psihijatrijsku kliniku u Banjaluci. O tome, kaže Vulić, ni porodica nije ništa znala.

Dani provedeni na Psihijatrijskoj klinici bili su mu, kaže, jako teški. Bio je smješten na dijelu klinike koji je zatvorenog tipa, strogo kontrolisan, sa rešetkama na prozoru.

Vulić tvrdi da je svrha njegovog odvođenja i privođenje njegove djece bilo omogućavanje radova oko njegove kuće. Sada je, priča Vulić, sve završeno.

Ali, od svoje borbe ne namjerava da odustane. Pokušava, kaže, da se snađe i napravi plan šta da radi dalje i kako da, nakon svega što su preživjeli, nastave normalan život.

Obezbjeđenje koje se i dalje nalazi oko njegove kuće, kaže Vulić, ostavlja utisak da su on i njegova porodica i dalje pod prismotrom, a mnogi, tvrdi Željko Vulić, zbog toga izbjegavaju da posjete njega i njegovu porodicu.

Željko Vulić nakon svega poručuje da se uvijek borio i da ni ovaj put neće popustiti.

Vulić je juče pušten iz Okružnog tužilaštva da se brani sa slobode. Predmet će, dalje ići u redovnu proceduru, a tužilac će odlučiti da li ima elemenata krivičnog djela.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE