• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Srbiji provjeravaju osumnjičene iz BiH

Tužilaštvo za ratne zločine Srbije provjerava identit i adrese stanovanja osoba koje Tužilaštvo BiH dovodi u vezu s ratnim zločinima

 U Srbiji provjeravaju osumnjičene iz BiH Izvor: MONDO

Tužilaštvo za ratne zločine saopštilo da je u Srbiji u toku provera identiteta i adresa stanovanja osoba koje Tužilaštvo Bosne i Hercegovine dovodi u vezu s ratnim zločinima i da nije u pitanju hapšenje tih osoba.

Radio-televizija Republike Srpske jutros je javila da je u Srbiji u toku policijska akcija provere identiteta i adresa stanovanja osoba koje imaju dvojna državljanstva, Srbije i BiH, a koje Tužilaštvo BiH tereti za ratne zločine.

Ta TV navela je da je reč o grupi od 15 osoba, bivših visokih državnih, policijskih i vojnih funkcionera Republike Srpske, i da se akcija sprovodi po nalogu Tužilaštva za ratne zločine Srbije.

Agenciji Beta je u Tužilaštvu za ratne zločine rečeno da su u nekim slučajevima u pitanju osumnjičeni, a u nekima svedoci.

"Nisu u pitanju hapšenja, i to nije ništa neuobičajeno, već svakodnevni posao tužilaštva", istakli su u Tužilaštvu za ratne zločine.

U tužilaštvu je rečeno da se provere rade svakodnevno za različite predmete i podseća da je u januaru ove godine potpisan sporazum između dva tužilaštva kojim se obavezuju na ispunjavanje međusobnih zahteva.

(Beta)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE