• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko stopira istragu zločina nad Srbima?

Predsjednik Udruženja porodica nestalih lica Sarajevsko–romanijske regije pisao glavnom tužiocu BiH u vezi istrage zločina nad Srbima u Sarajevu

 Ko stopira istragu zločina nad Srbima? Izvor: MONDO

Predsjednik Udruženja porodica nestalih lica Sarajevsko–romanijske regije Milan Mandić u otvorenom pismu upitao je glavnog tužioca BiH Gorana Salihovića zašto ne smije da sasluša glavne aktere ratnih zločina nad Srbima u Sarajevu.

"Kako objašnjavate da predmet ratnog zločina za tri godine mijenja četvoricu tužilaca i zbog čega ne istražite monstruozne zločine nad Srbima?", upitao je Mandić u otvorenom pismu Salihoviću.

Komentarišući novembarski bilten Tužilaštva BiH, Mandić je konstatovao da u toj publikaciji nema fotografija masovne grobnice u Mrkonjić Gradu ili sa gradske deponije iz Sarajeva, već samo Tomašnice kod Prijedora.

"U biltenu pominjete `borbu protiv nezakonitosti`. Zbog čega onda, Salihoviću, kršite zakon, a vrlo dobro znate u kome dijelu. Da li zbog partijske poslušnosti, ili dodvoravanja nalogodavcima – ne znam, ali znam da ste privatizovali takozvano Tužilaštvo BiH", istakao je Mandić.

On je zaključio da za porodice srpskih žrtava nema pravde sve dok je "istjeruju" Salihović i glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE