• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šuščeviću i Stevandiću priznanja doktora

Profesor Dušan Šuščević i doktor specijalista Nenad Stevandić dobitnici su priznanja za dugogodišnji rad, odnosno životno djelo

 Šuščeviću i Stevandiću priznanja doktora Izvor: MONDO

Komora doktora medicine Republike Srpske dodijelila je nagradu za dugogodišnji rad - "Veliki pečat" profesoru Medicinskog fakulteta u Banjaluci Dušanu Šuščeviću, dok je dobitnik "Hipokratovog priznanja", nagrade za životno djelo, specijalista otorinolaringologije Nenad Stevandić.

Predsjednik Komore Nebojša Jovanić rekao je da se ove nagrade tradicionalno dodjeljuju doktorima medicine, koje su predložile njihove kolege, za uspješan rad i zalaganje tokom cijele godine.

"To su nagrade za ostvarene rezultate, a s obzirom na to da dobitnike predlažu njihove kolege, koje najbolje znaju trud i zalaganje, onda one imaju poseban značaj", rekao je Jovanić novinarima prije početka svečane skupštine Komore, na kojoj su dodijeljene nagrade.

Stevandić je naveo da se zdravstveni sistem zasniva na hrabrosti i učenosti ljekara, koji nastoje da unaprijede svoja znanja da bi zdravstvo Srpske u budućnosti bilo mnogo bolje.

Povelje za naučno-istraživački rad dobili su specijalista otorinolaringologije Kliničkog centra Banjaluka Slobodan Spremo, specijalista epidemiologije Instituta za javno zdravstvo Janja Bojanić, specijalista ortopedije Kliničkog centra Istočno Sarajevo Maksim Kovačević i specijalista interne medicine Kliničkog centra Banjaluka Gordana Jovičić.

Dodijeljene su i Povelje za primarnu zdravstvenu zaštitu, Povelje za organizaciju i rad zdravstvene službe, te Povelje za najbolje rezultate postignute na studiju medicine.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE