• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka: Kočićev Vijenac dobija ambulantu

Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović najavio je da će u naselju Kočićev Vijenac uskoro biti otvorena ambulanta porodične medicine.

 Banjaluka: Kočićev Vijenac dobija ambulantu Izvor: MONDO

"Objekat je završen, u toku su radovi na vanjskom uređenju. Sve je spremno i možemo da računamo na skoro otvaranje", rekao je Gavranović novinarima.

Kamen-temeljac za izgradnju objekta mjesne zajednice i ambulante porodične medicine, površine 850 metara kvadratnih, položen je 2. oktobra prošle godine, a ukupna vrijednost radova je 1.166.000 KM.

Objekat je građen u dvije etaže, a ugovoreni rok za završetak radova je 15. decembar ove godine.

Banjalučki gradonačelnik naložio je danas zimskoj službi da zbog najavljenih snježnih padavina bude u pripravnosti i naglasio da se, osim čišćenja i održavanja prohodnosti saobraćajnica, posebna pažnja mora posvetiti pješačkim stazama i trotoarima.

Gavranović je podsjetio da su za rad zimske službe na godišnjem nivou planirana sredstva u iznosu od oko dva miliona KM i poručio da sredstva neće biti davana olako.

Prema njegovim riječima, ako bude vremenskih neprilika, postoji mogućnost za više sredstava, te da je cilj da putevi budu prohodni.

Gavranović, koji je razgovarao sa izvođačima radova i predstavnicima Odjeljenja za komunalne i stambene poslove i poslove saobraćaja, kaže da je za efikasan rad zimske službe neophodna jaka sprega između izvođača i nadzornog organa, koji će zajedno rješavati eventualne probleme na terenu.

On je dodao da u tom smislu očekuje veću odgovornost svih u izvršavanju ovih poslova.

Predstavnici Odjeljenja za komunalne i stambene poslove i poslove saobraćaja su istakli da su nabavljene dovoljne količine soli, dok su izvođači radova potvrdili spremnost za izvršavanje poslova.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE