• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pregažen tri puta u istom danu!

Vlado Todorović (50) čudom je preživio tešku saobraćajnu nesreću i već 77 dana sa 16 šipki u tijelu je prikovan za krevet.

 Pregažen tri puta u istom danu! Izvor: MONDO

Ovaj čovjek iz bjeljinskog sela Ljeljenča 18. septembra se vraćao iz nadničarenja, pješačio je pored puta kada ga je udario automobil za čijim volanom je bio mlađi vozač. Taj udar ga je onesvijestio i bacio na asfalt. Odmah potom je naišao još jedan auto koji je bukvalno prešao preko njega velikom brzinom, a onda i treće vozilo koje ga je takođe zakačilo.

Svi vozači su pobjegli sa mjesta nesreće. Dvojica su kasnije pronađena dok se za trećim još uvijek traga, piše "Press RS".

"Vlada je nekim čudom preživio, ali je sav polomnjen. Ima prelom obje ruke, obje noge, ključne kosti, glave, rebara i niz pratećih povreda. Ljekari kažu da je najvažnije to što nije povrijeđena kičma, pa ima nade za izlečenje. Međutim, oporavak će trajati veoma dugo. Sumnjam da će ikada više moći da radi teške poslove od kojih je izdržavao porodicu", kaže Slavko Krstić koji je zajedno sa Čedomirom Stojanovićem pokrenuo akciju pomoći za komšiju Todorovića.

Krstić kaže da su Todorovići ostali bez ikakvih prihoda, a dodatni problem je što su i ostali ukućani bolesni. Devetogodišnja ćerka Lidija boluje od epilepsije, a supruga Radmila i majka Ljubica takođe su bolesni.

Sam Vlado Todorović nije pričao mnogo tokom posjete novinara. On se samo zahvalio bijeljinskim i beogradskim ljekarima koji su mu spasili život.

"Hvala svima koji nam pomažu na bilo koji način. Nadam se da ću jednog dana moći da se odužim tim ljudima", kaže Todorović.

On kaže da u tijelu ima 16 šipki i da nema sekunde kada ne osjeća nesnosnu bol.

"Sreća moja pa mi je Bog podario da mogu dugo da trpim. Bolovi su strašni, ali se držim nekako. Ne dam se ja tako lako. Uz pomoć dobrih ljudi, ponovo ću ja biti onaj stari", zaključuje Vlado.

Kako da pomognete

Svi koji žele da pomognu porodici Todorović mogu da uplate novac na ime Vlado Todorović, na sljedeće račune: 5620038115782671 u NLB Razvojnoj banci; 5542030050260142 u Pavlovic internacional banci; 5550000008757760 u Novoj banci ili devizni račun, takođe u Novoj banci. Svi ljudi dobre volje mogu i da pozovu porodicu Todorović na tefonski broj 055/377440. Takođe, mogu da se jave i njihovim komšijama na broj 066/452-133 - Slavko Krstić.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE