• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Račić: "Pakuju" mi otuđeni centri moći!

"Ono što se desilo predstavlja režiju 'otuđenih centara moći’ i ima debelu političku i ekonomsku pozadinu", rekao v.d. direktora KC Banjaluka.

 Račić: "Pakuju" mi otuđeni centri moći! Izvor: MONDO

V.D. direktora Klinčkog centra Banjaluka Duško Račić odbacio optužbe i izjavio da je cijela afera koja je dovela do njegovog privođenja u akciji "Loto" režirana u "otuđenim centrima moći".

Povodom privođenja Duško Račić je poslije sastanka sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom održao konferenciju za štampu u Kliničkom centru Banjaluka.

"Kao ljekar moram da vam kažem da nikada u životu ni u svojoj karijeri nisam uzeo pare od pacijenta i nikada u svojoj karijeri nisam napisao lažni medicinski nalaz. Kao građanin u potpunosti podržavam sve aktivnosti nadležnih ograna Republike Srpske u razotkrivanju svih oblika kriminala i korupcije koji kao rđa nagrizaju same temelje našeg društva"
, izjavio je Račić okupljenim novinarima.

"Kao direktor Kliničkog centra i kao odbornik u Skupštini grada Banjaluka smatram da sve ono što se desilo predstavlja režiju 'otuđenih centara moći’ i ima debelu političku i ekonomsku pozadinu".


"Lično sam sinoć mirno spavao, za razliku od cijele moje porodice, a svi oni koji su ovo režirali pitam ih 'Kako će oni u budućnosti spavati’?",
dodao je v.d. direktora Kliničkog centra Banjaluka.

Načelnik Klinike za neurologiju Aleksandra Dominović ocijenila je jučerašnje dešavanje krajnje sramnim i istakla da su osumnjičeni ljekari i medinicinske sestre "izvan kruga kriminala".

"Odgovorno tvrdim da je prof.dr Račić i svi osumnjičeni ljekari i sestre prije svega dobri ljudi, pošteni i odgovorni ljekari", rekla je ona.

I direktor za medicinske poslove Kliničkog centra Boris Goronja pružio je punu podršku direktoru Račiću.

"Ja ću biti kratak. Duško je moj prijatelj, pošten čovjek i porodičan čovjek. Ja, kao i svi drugi njegovi neposredni saradnici vjerujemo u sve ono što Duško radi i on ima našu bezrezervnu podršku".

Predstavnicima "sedme sile" poslije ovih izjava nije bilo dozvoljeno da postavljaju pitanja uz konstataciju v.d. direktora KC Banjaluka na kraju: "Vidimo se sutra u pola tri".

(N. Š. /MONDO, foto: Glas Srpske)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE