• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radončić: Ne bojim se prijetnji vehabija

Ministar bezbjednosti BiH izjavio da se ne boji prijetnji vehabije iz Novog Pazara

 Radončić: Ne bojim se prijetnji vehabija Izvor: MONDO

Ministar bezbjednosti BiH Fahrudin Radončić izjavio je danas da se ne boji prijetnji koje mu je uputio mudžahedin i vehabija iz Novog Pazara i da su one dio njegovog posla.

Radončić je rekao da postoje i mnoge druge prijetnje o kojima se ne zna, ali da ih se ne plaši.

"Zakon o zabrani učešća u paravojnim i parapolicijskim formacijama usvojen je u Predstavničkom domu i zahvalan sam parlamentarcima na tome. Kao ministar bezbjednosti pobrinuo sam se da naša djeca uzalud ne ginu širom svijeta", rekao je Radončić novinarima.

Mudžahedin i vehabija iz Novog Pazara Mirza Ganić uputio je prijetnje Radončiću i potpredsjedniku Vlade Srbije Rasimu Ljajiću zbog iniciranja zabrane odlaska državljana BiH i Srbije u strane vojne i paravojne formacije.

Prestavnički dom Parlamentarne skupštine BiH usvojio je prošle sedmice Prijedlog zakona o dopuni Krivičnog zakona BiH, čiji je predlagač Radončić.

Ovom dopunom predviđa se krivična odgovornost i sankcije za građane BiH koji protivzakonito organizuju odlaske, formiraju i pridružuju se stranim paravojnim i parapolicijskim formacijama.

Devetnaestogodišnji Mirza Ganić, koji se bori u Siriji na strani pobunjenika, postavio je na "Fejsbuku" fotografiju LJajića i Radončića, uz natpis "Prostitutke Zapada. Kafiri".

"Radujte se, Radončiću i Ljajiću. Možda i vi budete ti koji su pokrenuli džihad na Balkanu", navodi se, između ostalog, u poruci.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE