• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Graničari spremni za praznične gužve

U susret božićnim i novogodišnjim praznicima po tradiciji su krenule gužve na graničnim prelazima.Graničari savjetuju- naoružajte se strpljenjem.

 Graničari spremni za praznične gužve Izvor: MONDO

Velike gužve, odnosno znatno jači intenzitet saobraćaja na ulazu u BiH, očekuje se uoči Božića i tokom vikenda, kažu nadležni i savjetuju vozače da voze maksimalno oprezno, prenose Nezavisne.

Portparol Granične policije BiH Sanela Dujković svjedoči o povećanju frekvencije saobraćaja i naglašava da zadržavanja na graničnim prelazima zavise i od stanju na prelazima susjednih zemalja.

Kako precizira, najduža zadržavanja tokom praznika bilježe se na međunarodnim graničnim prelazima Gradiška, Brod i Doljani.

"Naša preporuka putnicima je da pri prelasku državne granice idu i na alternativne granične prelaze - Gradina, Šamac i Crveni grm", savjetuju u Graničnoj policiji.

Ono sto je izvjesno, nestrpljive putnike koji planiraju praznični mini-odmor u BiH neće ometati loši vremenski uslovi, bar do pravoslavnog Božića kada bi, kako najavljuju meteorolozi, moglo biti snježnih padavina.

Meteorolog i član Komiteta za klimatske promjene BiH Nebojša Kuštrinović, kaže da, gledajući dugoročnu prognozu, slijede "ugodni i topli dani".

"Sve do kraja decembra biće neuobičajeno toplo, odnosno imaćemo temperature iznad višegodišnjeg prosjeka. Pred nama su pravi proljećni dani", naveo je Kuštrinović, uz najavu da se prave snježne padavine očekuju tek od 5. januara.

(Tanjug, Foto: Buka.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE