• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odlazi li Mikerević iz PDP-a?

Član Partije demokratskog progresa Dragan Mikerević rekao je da će njegova odluka o ostanku u ovoj partiji zavisiti od političkog okvira stranke.

 Odlazi li Mikerević iz PDP-a? Izvor: MONDO

Mikerević je novinarima rekao da je "član PDP-a, ali da ne može da kaže šta će biti sutra".

"To je pitanje više za PDP kao partiju, odnosno koliki je njen demokratski politički okvir da se izraze različita mišljenja i stavovi. On je do sada bio dovoljno širok", naveo je Mikerević, dodavši da će vrijeme pokazati koliko te razlike mogu da opstaju u PDP-u.

On je poručio da "sigurno neće `zabiti glavu u pijesak` i provoditi odluke za koje smatra da nisu za dobro Republike Srpske i PDP-a".

Mikerević je rekao da odluke Glavnog odbora PDP-a njega obavezuju, istakavši da se u biti ne slaže sa njima, jer smatra da je u ovom trenutku PDP trebao ostati u poziciji zbog političkog jedinstva u narednom periodu, kada, kako je naveo, dolaze veliki izazovi kao što su ustavne promjene.

On smatra da nije jedini u PDP-u koji se ne slaže sa odlukama Glavnog odbora, zbog čega je u javnosti izašla teza da bi eventualno mogao napustiti PDP.

Mikerević je dodao da ne smatra da je neophodan PDP-u, ali da niko nije izrazio potrebu za njim u nekoj drugoj političkoj partiji.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE