• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anto Gajić odlazi iz PDP-a

Član Partije demokratskog progresa Dragan Mikerević najavio je da će sutra saopštiti da li ostaje u PDP-u, dok je Anto Gajić odlučio da ode.

 Anto Gajić odlazi iz PDP-a Izvor: MONDO

"Glas Srpske" navodi da je direktor Rudnika i termoelektrane "Ugljevik" Anto Gajić spreman da napusti PDP i da pređe u Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD).

Izvršni sekretar SNSD-a Rajko Vasić rekao je da su sa Gajićem obavljeni konkretni razgovori, a da još nije razgovarano sa Mikerevićem.

"Mikerević je rekao da se ne slaže sa odlukom o raskidanju koalicije sa SNSD-om. Međutim, stvari ne treba forsirati, već tu odluku treba da donese Mikerević zbog svog političkog rejtinga", smatra Vasić.

On je dodao da su se obistinile njegove prognoze da će PDP, nakon raskida koalicije, "upasti u političku agoniju i anonimnost".

"To su potvrdili i brojni članovi PDP-a koji su napustili ili razmišljaju o izlasku iz partije, a takvih će biti sve više", naveo je Vasić.

Pomoćnik ministra rada i boračko-invalidske zaštite RS Radomir Graonić potvrdio je da je napustio PDP.

"Nemam političkih ambicija i moje trajno opredjeljenje je rad u Ministarstvu u koje sam došao prije formiranja PDP-a", rekao je Graonić.

Lider PDP-a Mladen Ivanić ranije je rekao da rukovodstvo ove partije nije iznenađeno odlaskom nekih kadrova, jer je to logična posljedica nakon raskida koalicije sa SNSD-om.

Ivanić je naglasio da je riječ o individualnim odlukama koje ne mogu dovesti do masovnijeg osipanja članstva.

PDP su zvanično napustili bivši ministar rada i boračko-invalidske zaštite RS Boško Tomić, direktor Fonda penzijsko-invalidskog osiguranja Zoran Mastilo, pomoćnik ministra rada i boračko-invalidske zaštite Radomir Graonić.

(MONDO/Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE