• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dukić ljut na Švendimena

Predsjednik Saveza logoraša RS Branislav Dukić kaže da je zamjenik glavnog tužioca BiH "rizična i veoma nepricipijelna osoba".

 Dukić ljut na Švendimena Izvor: MONDO

Zato, ističe Dukić, ne zaslužuje da bude na tako važnoj funkciji u BiH.

Dukić još kaže da je zamjenik glavnog tužioca BiH  Dejvid Švendimen politička ličnost i ne zastupa ono za šta je "basnoslovno plaćen".

Napomenuo je da je ovaj savez dao Švendimenu materijal koji on ne koristi, nego želi da ga upotrijebi u političke svrhe.

"Najlakše je blatiti žrtve i reći da nisu informisane", rekao je Dukić i dodao da će Savez logoraša RS tražiti da se Sud BiH "očisti" od takvih ljudi.

On je rekao da Švendimen izgleda želi da srpske žrtve pomru da bi mogao da kaže da nema živih svjedoka, te da je njemu vjerovatno lijepo u BiH, gdje prima veoma visoku platu, zbog čega se tako i ponaša.

Švendimen je 14. aprila saopštio da je Dukić, između ostalog, kritičar, ali da je "tako žalosno neinformisan kritičar", te da "svojim nepoznavanjem pitanja i željom da iskoristi sistem krivičnog pravosuđa u BiH za političku promociju zapravo nanosi štetu stavovima za koje tvrdi da zagovara".

"Ne vjerujem da Dukić istinski zastupa stvarne interese ili stavove Srba koji su tokom rata bili zlostavljani u logorima, a to su ljudi kojima zaista želim pomoći koliko mogu da dođu do pravde", naveo je, između ostalog, Švedimen.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE