• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Blagojević: Sipa ugrožava bezbijednost

Mirko Blagojević, predsjednik SRS "Dr Vojislav Šešelj", izrazio je danas nezadovoljstvo funkcionisanjem Agencije za istrage i zaštitu (Sipa) BiH.

 Blagojević: Sipa ugrožava bezbijednost Izvor: MONDO

On je ocijenio da postojanje ove agencije "ugrožava bezbjednost u BiH".

"Postojanje Sipe najozbiljnije ugrožava bezbjednost u BiH. Kolika je kriza u toj instituciji, toga još nismo svjesni, ali to može biti i početak nekih ozbiljnijih sukoba na ovom području", istakao je Blagojević.

On je novinarima u Bijeljini rekao da SRS "Dr Vojislav Šešelj" žali zbog smrti Dragana Garića, potpredsjednika SDS-a i SO Doboj, ističući da je RS izgubila dobrog čovjeka, ali i mladog i perspektivnog političara.

"Koristim ovu priliku da izrazim saučešće, kako porodici pokojnog Garića tako i članovima SDS-a, čiji je bio potpredsjednik", rekao je Blagojević.

Govoreći o aktuelnoj političkoj situaciji u BiH, Blagojević je apelovao na sve političare iz RS da odole pritiscima koji im se nameću i da čuvaju i jačaju Srpsku.

"Pozivamo sve političare da odole pritiscima koji im se nameću. Alternative nemamo, ako izgubimo RS, izgubili smo sve", istakao je Blagojević i dodao da jačanje institucija BiH jeste negiranje postojanja RS.

Osvrćući se na mjere za ublažavanje ekonomske krize, Blagojević je istakao da je učinjen maksimum i ocijenio da bi ove prostore kriza potpuno zaobišla "da se vodila politika, koju je propagirala SRS `Dr Vojislav Šešelj`".

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE