• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pod vodom ambulante banjalučkog Kliničkog centra

Autor SRNA

Zbog velike količine padavina poplavljeni su podrumski hodnici i prijemne ambulante u Univerzitetskoj bolnici – Kliničkom centru Banjaluka.

 Pod vodom ambulante banjalučkog Kliničkog centra Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

"Oštećeni su sala za kateterizaciju srca, dnevna onkološka bolnica, podzemni koridori, tehnička etaža, nezavršeni dio prvog sprata, podrum centralnog medicinskog bloka, dio rađaone, podrum nezavršenog južog krila i hirurgija", saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Rukovodstvo ove zdravstvene ustanove kontaktiralo je osiguravajuće kuće da bi odmah bila procijenjena šteta, te da bi oštećene prostorije u najbržem mogućem roku bile sanirane, navodi se u saopštenju.

Pravovremenom reakcijom Službe za tehničke djelatnosti koja i sada traje, kao i pomoći koju su pružili radnici i drugih službi Univerzitetske bolnice - Klinički centar Banjaluka u čišćenju i obezbjeđivanju neometanog rada, spriječena je veća materijalna šteta.

"Za pacijente i zaposlene nije bilo opasnosti, ali su određeni dijelovi ustanove poplavljeni. Medicinsko osoblje je zaštitilo i izmjestilo pacijente sa mjesta gdje je nadolazila voda", saopšteno je danas iz te zdravstvene ustanove.

Rukovodstvo ove zdravstvene ustanove je kontaktiralo osiguravajuće kuće kako bi odmah procijenili štetu, te kako bi se oštećene prostorije u najbržem mogućem roku sanirale.

"Univerzitetska bolnica Klinički centar Banjaluka radi neometano, a zaposleni, koji su radili gotovo cijelu noć, još jednom su pokazali posvećenost i predanost pacijentima i ovoj zdravstvenoj ustanovi u vanrednim situacijama", piše u saopštenju ove zdravstvene ustanove.

Fotoreporter našeg portala posjetio je bolnicu. Pogledajte fotogaleriju:

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE