• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PESP: Vlasti ne vode brigu o poplavljenima

Autor SRNA

Predsjednik Partije ekonomske i socijalne pravde (PESP) Emil Vlajki optužio je lokalne i entitetske vlasti da ne vode dovoljno brige o ljudima koji su izloženi posljedicama kontinuiranih poplava u Srpskoj.

Vlajki, koji je 14. septembra obišao poplavljena područja u opštini Gradiška, rekao je na konferenciji za novinare u Banjaluci da je vidio da je polovina Gradiške poplavljena, te da su ljudi ponovo s pravom ogorčeni na političare koji ne vode dovoljno brige o poplavljenim građanima.

"Ko će tim ljudima nadoknaditi njihovu bol i razočarenja za onim što su gradili decenijama da im ode u `vjetar` za jednu ili više noći i ko će zbog toga odgovarati", pita Vlajki.

On je rekao da se lokalne i entitetske vlasti međusobno optužuju za najnovije poplave na lokalnom nivou, dok za takvu situaciju niko od njih ne snosi nikakvu odgovornost.

Vlajki je rekao da se u posljednje vrijeme u medijima ne govori o pomoći građanima vaučerima, navodeći da po tom osnovu postoje malverzacije različite vrste.

"Neka preduzeća neće da primaju te vaučere, neki od građna nisu dobili vaučere, dok su mi se pojedini građani žalili da je neko drugi umjesto njih digao vaučere", navodi Vlajki.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE