• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Torbica: Srpska se brani u Sarajevu

Autor SRNA

Kandidat Socijalističke partije za Parlamentarnu skupštinu BiH general Milan Torbica rekao je danas da će se, ako bude izabran na predstojećim izborima, u Sarajevu zalagati da se zaustavi erozija prava Republike Srpske.

 Torbica: Srpska se brani u Sarajevu Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

"U Sarajevu se brani Republika Srpska i kao što sam u ratu znao da stvaram Srpsku, tako ću je znati čuvati u miru", poručio je general Torbica u Banjaluci, prilikom predstavljanja kandidata SP-a iz ove izborne jedinice za Narodnu skupštinu Republike Srpske i parlament BiH.

Bivši komandant ratnog vazduhoplovstva Vojske Republike Srpske general Milan Torbica rekao je novinarima u Banjaluci da mora biti pronađen modalitet kako da se sa nivoa BiH vrate nadleženosti Republike Srpske.

Kandidat SP-a za parlament BiH Jelena Ćetković rekla je da će ona, ako bude izabrana, zajedno sa ostalim srpskim poslanicima nastupati sa parolom "Republika Srpska iznad svega". "Nećemo dozvoliti da se nastavi prebacivanje nadležnosti Republike Srpske na nivo BiH, već ćemo se založiti za njihovo vraćanje", istakla je Ćetkovićeva.

Kandidat SP-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Radenko Đurica rekao je da će se, ako bude izabran, pridržavati programa ove stranke, koji predviđa ekonomski rast i veću zaposlenost. "Posebno ćemo insistirati na solidarnosti, rješavanju problema u poljoprivredi i obrazovanju, kao i na zalaganju za dovođenje novih investicija u Republiku Srpsku, a SP za to ima sposobne kadrove", dodao je Đurica.

Na Trgu Krajine u Banjaluci danas su predstavljeni kandidati SP-a iz ove izborne jedinice za narodne poslanike i za parlament BiH.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE