• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stranka pravedne politike realno ušla u izbore

Autor SRNA

Kandidat Stranke pravedne politike za predsjednika RS Dragomir Jovičić poručio je da je ova stranka realno ušla u izbore, te dodao da izbori postoje da bi građani imali mogućnost da izaberu one koji će ih voditi u bolju budućnost.

"Trenutno stanje na političkoj sceni je takvo da vladaju podjele i neravnoteža u svim oblastima društva. Mala grupa privilegovanih uživa u izobilju, dok najveći broj građana živi u siromaštvu. Takvo stanje se mora mijenjati, a ta promjena je moguća samo sa novom političkom snagom koja nema nikakvih obaveza prema bilo kojoj političkoj opciji i koja može potpuno slobodno da djeluje", izjavio je Jovičić na predizbornoj tribini u Mrkonjić Gradu.

Nosilac liste Stranke pravedne politike za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz izborne jedinice tri Dragomir Keserović izjavio je da ova stranka želi djelovati sistemski i da postavi stručnjake na odgovarajuća mjesta.

"Oni koji su stvarali ovu zemlju nisu se borili za ovakvu Republiku Srpsku. Željeli su prosperitetnu Republiku u kojoj mogu časno da žive. Danas boraca se sjete samo pred izbore", rekao je Keserović.

U saopštenju Stranke pravedne politike se navodi da se građanima u Mrkonjić Gradu obratio i kandidat za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Goran Zmijanjac, koji je poručio da Srpska ne može živjeti od kredita.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE