• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DNS: Interesi Srpske brane se u Sarajevu

Autor SRNA

Kandidat DNS-a za Parlamentarnu skupštinu BiH Srđan Radulj rekao je na tribini u Gradini kod Prijedora da je Narodna skupština Republike Srpske mjesto gdje raste i gdje se razvija Srpska.

 "Vrlo često građani Republike Srpske ne shvataju toliko značaj izbora za parlament BiH, međutim ovaj put ih želim pozvati da pomno prate i izaberu ljude koji će ih predstavljati u Sarajevu. Ukoliko su tamo nekompetentni ljudi, postoji mogućnost da se ugled i značaj Republike Srpske u okvirima BiH smanji", rekao je Radulj.

Kandidat DNS-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Predrag Rosić rekao je na tribini u Gradini da je DNS stranka koja ima svoj kontinuitet i snagu i da očekuje da će na ovim izborima imati još više svojih pristalica.

"Samo tako možemo uticati na izmjenu nekih političkih odluka, jer mi tražimo političku stabilnost koja se ne može postići bez ekonomskog oporavka i ekonomske stabilnost Republike, što će omogućiti da se mladi zapošljavaju, da se formiraju porodice uz porast nataliteta i da nam sela ne ostaju pusta", istakao je Rosić.

Kandidat DNS-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Sonja Ivšinović rekla je da DNS posebnu pažnju posvećuje mladih ljudima koji su spremni da radom i zalaganjem doprinesu boljem životu u Republici Srpskoj.

Tribini u Gradini prisustvovao je predsjednik DNS-a Marko Pavić.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE