• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SP za ekonomski razvoj Posavine

Autor SRNA

Nosilac liste Socijalističke partije za Narodnu skupštinu RS iz izborne jedinice šest Petar Đokić izjavio je na tribini stranke u Pelagićevu da će, ukoliko pobijedi na predstojećim izborima, nastaviti da se zalaže za razvoj Posavine.

Ističući da ova opština proteklih godina imala podršku institucija Srpske, Đokić je rekao da će se SP zalagati za unapređenje poljoprivredne proizvodnje u ovoj opštini, kao i za razvoj prehrambeno-prerađivačke industrije na ovom području, te dodao da se Pelagićevo nalazi na frekventnom području i da treba iskoristiti tu prednost. Đokić je napomenuo da je osnovni cilj da se ovo područje ekonomski razvije i da se obezbijedi više radnih mjesta.

"To je suština naše politike i ona se svodi na solidarnost, koju moramo pokazati u narednom periodu. Sada je to potrebno više nego bilo kada ranije, jer opštine same ne mogu, ali institucije Republike Srpske mogu obezbijediti razvoj", istakao je lider SP-a Đokić.

Načelnik opštine Pelagićevo Simo Stakić, koji je kandidat SP-a za poslanika u Narodnoj skupštini Srpske, izrazio je nadu da će i za treći mandat dobiti povjerenje stanovnika ove lokalne zajednice, te napomenuo da je za dobre rezultate u ovoj opštini zaslužna Vlada Srpske i opštinsko rukovodstvo.

Stakić je dodao da je Pelagićevo isključivo poljoprivredno područje i da se toj oblasti treba posvetiti posebna pažnja, te istakao da će se, ukoliko pobijedi na predstojećim izborima, zalagati za veću podršku nerazvijenim opštinama. "Smatram da se mora omogućiti veće zapošljavanje u realnom sektoru", dodao je Stakić. Na tribini su predstavljeni i nosilac liste za Predstavnički dom parlamenta BiH Dalibor Stević i kandidat za poslanika u parlamentu Srpske Mirjana Todorović.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE