• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SPP: Ograničiti moć političkih partija

Autor SRNA

Stranka pravedne politike smatra da srpski narod i Republika Srpska nisu vlasništvo nijedne stranke

Stranka pravedne politike (SPP) smatra da izjava nosioca liste Demokratskog narodnog saveza (DNS) za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Nedeljka Čubrilovića da će "njegova partija odlučivati o svim važnijim pitanjima za budućnost srpskog naroda i Republike Srpske" jasno pokazuje da je prije svake reforme neophodno ograničiti moć političkih stranaka.

Iz SPP-a je saopšteno da stranke više ne shvataju da je Srpsku stvorio srpski narod da bi imao zajednicu koja brine o njegovoj sigurnosti, a ne bilo koja partija.

SPP naglašava da srpski narod i Republika Srpska nisu vlasništvo nijedne stranke, pa ni DNS-a, da bi oni odlučivali o sudbini i naroda i države.

"Ako Čubrilović misli da brani interese srpskog naroda i Republike Srpske onako kako upravlja `Željeznicama`, kako gradi skupe i loše puteve, onako kako je dopustio da oblasna kontrola letenja ode u Mostar, onako kako korupcija razjeda `Pošte Republike Srpske` ili `Puteve`, onda mislimo da je došlo vrijeme da nas on više ne brani", navode u SPP-u.

Iz SPP ocjenjuju da je iz velikog prijateljstva "Čubrilovića sa ministrom transporta i komunikacija BiH Damirom Hadžićem profitiralo samo Sarajevo, dok su Banjaluka i Republika Srpska ostale na periferiji novih tehnologija".

SPP poziva građane da na ovim izborima kazne partije koje 22 godine naizmjenično upravljaju Republikom Srpskom i pokažu im da Srpska "ne zavisi ni od jedne partije već isključivo od građana koji su je i stvorili".

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE